Troll nr 6 sõidab uisuvõistluste ajal sagedamini

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits.

Seoses Saku suurhallis toimuvate iluuisutamise Euroopa meistrivõistlustega tihendab transpordiamet 19. kuni 22. jaanuarini trolliliini nr 6 hilisõhtust sõidugraafikut.


Trolli nr 6 intervall 19. kuni 22. jaanuari hilisõhtul on Väike-Õismäelt kesklinna suunal kella 22.38-st kuni 23.58-ni kümme minutit. Ühissõidukites kehtivad tavalised piletid ja kuukaardid.

Iluuisutamise EM-i turvapartner G4S soovitab Saku Suurhalli jõudmiseks võimalusel kasutada ühistransporti ja kohale tulla ajavaruga, et vältida ummikute teket ja järjekordi turvakontrollis.

Külastajatele on avatud Saku Suurhalli esine parkla, suurhalli ja Premia jäähalli kõrvale jäävates parklates on parkimine erilubade alusel. Parkimine on keelatud suurhalli ja Premia jäähalli ümbritsevatel tänavatel ja sissesõiduteedel. G4S paneb autojuhtidele südamele, et peetaks kinni liiklusmärkidest ja Ühisteenuste liiklusreguleerijate märguannetest. Keelatud kohta pargitud sõidukid teisaldatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles