Kahele vanurile otsa sõitnud kaubikujuht sai süüdistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli 1 asuv Balti jaama turg
Kopli 1 asuv Balti jaama turg Foto: Helin Loik

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kriminaalsüüdistusega kohtu ette kaubikujuhi, kes sõitis mullu sügisel Tallinnas Balti Jaama turu territooriumil otsa kahele eakale naisele, kellest üks hukkus.


Raske õnnetus juhtus 1. oktoobri pärastlõunal kella 14.30 ajal, kui 21-aastane Aleksandr soovis Mercedese kaubikuga tuua kioskite juurde kaupa ja sõitis alasse, kus tegelikult kaubikuga sõita poleks tohtinud.

Noor juht ei olnud tagurdamisel piisavalt ettevaatlik ning ajas alla turule sisseoste tegema tulnud 88-aastase Olga ning 76-aastase Jevgenia. Vanem naine hukkus saadud vigastustesse õnnetuskohal, Jevgenia sai aga vigastada ja kiirabi viis ta ravile Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kohtueelse uurimise lõppedes esitas Põhja ringkonnaprokuratuur Aleksandrile süüdistuse ettevaatamatusest liiklusõnnetuse põhjustamises, mille eest võib kohus ta süüdimõistmise korral kuni kolmeks aastaks vangi saata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles