Samost: Savisaar sõitku Škodaga

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare uhiuus Mercedes-Benz.
Edgar Savisaare uhiuus Mercedes-Benz. Foto: Karli Saul

Anvar Samosti pakkus Raadio 2 saates «Olukorrast riigis», et Tallinna linnapeal Edgar Savisaarel oleks paras sõita Mercedese asemel Škoda Superbiga.


Tema sõnul edastaks Superb just sellise sõnumi, mis oleks pragusel ajal kohane - viitaks säästlikkusele, olles samal ajal soliidne. Tegu on Škoda ühe luksuslikuma autoga, millel on kõik tippjuhi autole esitatavad nõudmised, kuid mis on kolmandiku kuni poole võrra Savisaare Mercedes-Benz E350 CDI 4Maticust odavam.

Teisalt leidis Samost, et Savisaar mõtles endale maksumaksja raha eest masuajal 900 000-kroonist Mercedest liisides ka oma valijatele ja võis leida, et venekeelne Lasnamäe elanik hindabki juhti, kes sõidab kalli autoga ja kelle ümber on karusnahkades noored kaunitarid.

Odavaima Škoda Superbi on võimalik saada 300 000 krooniga, kuid 3,6-liitrise mootoriga Superbide hinnad algavad 426 000 kroonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles