Tallinlased ostsid hinnatõusu eel kioskid sõidutalongidest tühjaks

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühissõidukite piletite hinnad euro tulekuga ei tõuse, pigem vastupidi.
Ühissõidukite piletite hinnad euro tulekuga ei tõuse, pigem vastupidi. Foto: Peeter Langovits.

Ühissõidukipiletite veebruaris saabuva hinnatõusu eel ostsid tallinlased kioskid vana hinnaga sõidutalongidest tühjaks, sest nendega tohib sõita märtsi lõpuni.

Mitte iga päev bussi-trolli-trammiga sõitev tallinlasest pensionär komistas selle nädala ühel varahommikul üllatava probleemi otsa - ta pidi läbi sõitma terve rea müügikohti, enne kui õnnestus osta sõidutalonge, kirjutab Õhtuleht.

Kioskites oli tõesti piletipõud, tunnistab Tallinna transpordiameti peaspetsialist Mart Moosus. «Meie piletimüügi lepingupartneri ASi Ühisteenused andmetel on viimastel päevadel oluliselt suurenenud paberpiletite müük.»

Ta vabandas, et kioskid pole suutnud kiiresti reageerida ning pileteid juurde tellida, kuid nüüd peaks müügikohtades pileteid taas jätkuma.

Veebruaris hakkab näiteks 10 talongi pakk maksma 90 asemel 100, kioskis praegu 13 krooniga müüdav üksikpilet 15 ning sama pilet ühissõidukis 20 asemel 25 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles