Jääpurikas seiskas trammiliikluse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikad võivad ka trammiliiklusele ohtlikud olla.
Jääpurikad võivad ka trammiliiklusele ohtlikud olla. Foto: WENN.com

Tallinna trammi- ja trollibussikoondise (TTTK) andmetel seiskus täna keskpäeva paiku liiklus 2. ja 4. liinil keskturu kandis, kuna ühe maja katuselt allaaetud jääpurikas lõhkus kukkudes trammiliini hoidja. Veidi enne poolt kahte liiklus taastus.


Kohapeal käinud TTTK liiklusohutse revidendi sõnul olid töömehed Tartu maantee ühe maja katuselt hooletult jääpurikaid alla ajanud ning üks neist tabas otse trammiliini hoidjat, mis omakorda kukkus mööda sõitnud trammile.

Liinihoidja tabas trammi just juhikabiini kohal. Õnneks ei saanud ühissõiduki katus väga palju viga ning juht ohtu ei sattunud. Küll seiskus aga trammilliiklus, sest õhuliin ja selle hoidja tuleb korda teha.

Politsei saatis igaks juhuks kohale ka patrulli, et vajadusel liiklust reguleerima hakata.

Teine väike tõrge tekkis umbes samal ajal Koplis Maleva tänava ristmikul 9. liini trollidega. Ka seal on liiklus ajutiselt seiskunud. Kohal on TTTK asjatundjad.

Tänastes äpardustes keegi kannatada ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles