Laagna teel sattus kahte avariisse kümme sõidukit

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul juhtus halva nähtavuse tõttu Lasnamäe kanalis lühikese vaheajaga kaks liiklusõnnetust, milles said kannatada kokku kümme sõidukit.


«Kella 10.30 ajal sattusid buss Scania ja kuus autot õnnetusse Laagna teel Mustakivi peatuse juures. Keegi viga ei saanud ning liiklus oluliselt häiritud ei ole,» teatas PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja

Reporter.ee'ga vestelnud bussijuhi sõnul sai kõik alguse sellest, et tema Scania suri välja. Seejärel põrutas bussi kõrval ootamatult peatunud väiksele punasele masinale tagant sisse džiip. Seisma jäänud bussile sõitis omakorda tagant sisse kaks autot ning veokijuht keeras kokkupõrke vältimiseks teelt välja.

Veerand tundi hiljem juhtus liiklusõnnetus Smuuli tee ja Laagna tee ristmikul. Seal sõitsid üksteisele otsa kolm autot ning ka seal ei saanud ükski inimene viga.

«Täna tasub udust tingitud viletsa nähtavuse ja libedate tänavate tõttu olla äärmiselt ettevaatlik. Ja Laagna teel sõitjad peaksid olema eriti ettevaatlikud, sest möödasõitjate tähelepanu kipub koonduma toimunud avariile ja nii võidakse ka ise õnnetusse sattuda. Ka igal pool mujal peaks ettevaatlik olema, sest nähtavus on täna märkimisväärselt vilets,» manitses pressiesindaja.

Ta lisas, et õnneks pole täna siiski tulnud ühtegi teadet, et Tallinnas või Harjumaal oleks keegi liiklusõnnetuses kannatada saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles