Tallinna korteriühistud tunnistati Eesti parimateks

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KÜ Kaarmaja pärjati tiitliga «Ilus koduümbrus 2013»
KÜ Kaarmaja pärjati tiitliga «Ilus koduümbrus 2013» Foto: KÜ Kaarmaja

Kolmapäeval Tallinnas peetud Eesti korteriühistute foorumil selgitati välja ka Eesti parimad ühistud. Tiitlid läksid tänavu Tallinnas tegutsevatele korteriühistutele.

Parimaks korteriühistu juhiks 2013 tunnistati KÜ E.Vilde tee 123 juhatus, tiitliga «Ilus koduümbrus 2013» pärjati KÜ Kaarmaja ning edukaim renoveerimisprojekt 2013 oli KÜ Sõpruse 202 tervikrenoveerimine.

Korterelamute renoveerimine ning selleks eraldatavad toetused olid kõneks ka ühistute ja poliitikute vahelisel debatil, kus leiti, et elamufondi hea käekäigu juures olulised on kõik kolm osapoolt - korteriühistu, riik ja kohalik omavalitsus.

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liikme Urmas Mardi sõnul on kortermajade renoveerimine äärmiselt oluline. «Energiasäästu kõrval võiks välja tuua teise olulise aspekti, milleks on vara väärtuse tõus elanike endi silmis. Inimesed, kes panustavad maja renoveerimisse, hindavad seda ka rohkem,» rääkis Mardi. «Renoveerimine saab ikka ja alati teoks vaid tänu aktiivsele ühistule,» kiitis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles