Savisaar kutsus rindu paljastavad naised linnavalitsuse ette

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flashivad naised võtsid Edgar Savisaare kutse vastu ja korraldavad oma aktsiooni linnavalitsuse ees.
Flashivad naised võtsid Edgar Savisaare kutse vastu ja korraldavad oma aktsiooni linnavalitsuse ees. Foto: TV3

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kutsus kommunaalprobleemide ees rindu paljastava naisliikumise liikmed linnavalitsuse ette poseerima, lubades neid toetada.


«Tänastes lehtedes oli jälle juttu nendest paljaste tissidega tüdrukutest, kes tahavad kangesti ennast siin linnavalitsuse ees näidata. Meie ootame seda. Probleem ei ole küll niivõrd meie probleem. Sellepärast, et on räägitud meeste ja naiste ebavõrdsetest palkadest ja see on jumala õige. Muidugi need on ebavõrdsed. Muidugi tuleb enda eest seista,» ütles Savisaar linnavalitsuse pressikonverentsil

«Aga olgem ausad – eks see on rohkem sotsiaalministeeriumi küsimus. Tallinna linnal on siin kahjuks võrdlemisi vähe kaasa rääkida. Aga ma tulen teiega hea meelega. Kui vaja, seisame koos. Palkade võrdsuse eest seisma ma olen käsi. Ainukene, mis siin on, on see, et kui mõelda sügisele ja külmale ilmale, siis tulge parem kevadel, siis on seda kõike palju parem teha. Aga kui te ikkagi tulete, siis küll me teile sooja koha leiame,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles