Kuidas oma karjääri muuta?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ettevõtluspäev 2013.
Tallinna Ettevõtluspäev 2013. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tallinncity küsis videointervjuus Tallinna Ettevõtluspäeval karjäärinõustajalt Sirli Kriisalt nõuandeid karjääri muutmiseks.

«Kõigepealt tuleks maha istuda ja paberile pannes analüüsida praegust olukorda, jõudmaks selgusele, miks tahetakse karjääri üldse muuta, millised on ootused ja eesmärgid, plussid ja miinused» rääkis ta. «Siis tuleks otsida võimalikult palju infot erinevatekarjäärivõimaluste kohta, et kuidas oma eesmärke teostada.»

Kriisa sõnul saab tasuta karjäärinõustamist nii töötukassa karjääritubadest, Rajaleidja keskustest ja Eesti Karjäärinõustamise Keskuse kaudu. «Ka siis, kui on laiali saadetud üle 20 CV, võib oodatud karjäärivõimalus avaneda,» julgustas ta.

Kriisa soovitas ka muudatusi karjääris alustada tasapisi, pihta hakata juba vanal töökohal olles, aitab ka rahavaru säästmine ja alustavale ettevõtjale on ette nähtud mitmeid toetusi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles