Tallinn plaanib lumekoristuseks ajutiste liiklusmärkide paigaldamist

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesahk tööhoos
Lumesahk tööhoos Foto: Liis Treimann

Tallinn kavatseb lumekoristust hakata reguleerima ajutiste liiklusmärkide abil, samuti ollakse abilinnapea Deniss Boroditši sõnul valmis autode teisaldamiseks.


Ette hoiatamata kindlasti ühtki autot ära ei veeta. Boroditš ütles Kuku raadio saatele «Ärataja», et vastavad ajutised, parkimist keelavad liiklusmärgid pannakse vähemalt kaks päeva varem välja. Samuti antakse sellest teada meedia vahendusel.

Sõidukijuhtidel tasub samas olla tähelepanelik, sest harjunud kohas võib lumekoristustööde tõttu parkimine ajutiselt keelatud olla. Abilinnapea kinnitas, et mitmel pool on tänavad lume ja parkivate autode tõttu kriitiliselt kitsaks muutunud ja kevadet ootama jääda ei saa.

Eile toimus Talllinnal koostööpartneritega nõupidamine. Boroditši teatel ollakse tänavapuhastusfirmade tööga suures osas rahul.

Mitmes omavalitsuses on kurdetud, et suviseks tänavaremondiks mõeldud raha kulub karmi talve peale ära. Boroditši kinnitusel on Tallinnal sõlmitud talviseks teehoolduseks lepingud ja suviseid tegemisi ränk talv mõjutada ei tohiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles