Lambot: sadamasse tuleks käima panna tramm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarand ja sõbrad
Tarand ja sõbrad Foto: Karli Saul/SCANPIX

Valimisliidu Vaba Tallinna Kodanik esinumber kesklinnas Karli Lambot loetles olulisemad asjad, mida tuleks kesklinnas teha: sadamasse peaks viima tramm ning ümberkorraldusi vajab kogu ühistranspordiliiklus, korrastada tuleks mereäär.

Lamboti sõnul on olulisemad asjad linnaosaülesed ning puudutavad kõiki tallinlasi. Tema sõnul vajab ümberkorraldusi kogu Tallinna ühistranspordiskeem. «Täna oleme olukorras, kus on 8 miljonit reisijat, kuid ühistranspordiliiklus korraldatud ikka nii nagu vanasti, kui laev kaks korda nädalas Soome sõitis – buss sadamasse läheb igal täistunnil,» rääkis ta. Ühe võimalusena pakkus Lambot välja trammitee viimist sadamasse.

Olulise küsimusena tõstatas Lambot ka mereäärse ala ja Linnahalli ümbruse korrastamise. «Kogu Admiraliteedi basseini ümbrust peaks käsitlema kui tervikut,» sõnas Lambot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles