Korteripõlengust päästeti üksi koju jäänud laps

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli

Päästjad aitasid reedel Lasnamäel süttinud korterist välja üksi koju jäänud 8-aastase lapse. 

Häirekeskus sai reedel kell 15.56 teate, et Lasnamäel Läänemere teel tuleb 9-korruselise maja 7. korruse aknast musta suitsu.

Põlengu hetkel viibis korteris üksinda 8-aastane laps, kes oli läinud rõdule tule eest peitu. Lapse vanemad olid päästjate saabudes maja ees, kuid ei pääsenud sisse lukustatud korteri vaheuksest, mille päästjad kangiga avasid. Päästjad sisenesid korterisse ja tõid välja lapse, kes viidi kiirabiga lastehaiglasse.

Korteris põles üks tuba ning kogu korter sai suitsu- ja veekahjustusi. Samuti said veekahjustusi alumisel korrusel asuvad korterid.  Kustutustööd lõpetati kella 16.33ks.

Menetleja esialgsel hinnangul sai tulekahju alguse diivani süttimisest. Tulekahju tekkepõhjus ja täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Päästjad tuletavad meelde, et lastele tuleb juba varakult selgitada, mis on tulekahju, kuidas põlengu korral käituda ja kuidas seda vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles