Jäätmejaamad võtavad jõulukuuski vastu tasuta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Jõulukuuski ei tohi prügikastidesse panna ei tervelt ega tükeldatult, kuid neid saab tasuta ära anda Tallinna jäätmejaamadesse.


Jõulukuuskede panek maja prügikonteineri kõrvale ning nende äravedu tuleb kindlasti kokku leppida oma piirkonna jäätmevedajaga, meenutas linna pressiteenistus. Vajadusel võib korteriühistu jõulukuuskede jaoks tellida jäätmekäitlejalt ka suurema ajutise konteineri.

Mustamäel (Artelli 15) ja Pääskülas (Raba 40) asuvad jäätmejaamad on uuest aastast avatud kolmapäevast reedeni kella 14-19 ja laupäeviti kella 10-15. Pääsküla jäätmejaam on avatud esmaspäeviti ja reedeti kella 14-19 ning kolmapäeviti, laupäeviti ja pühapäeviti kella 10-15.

Suur-Sõjamäe 31a ja Paljassaare põik 9a asuvad jäätmejaamad on avatud kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti kella 14-19 ning laupäeviti ja pühapäeviti kella 10-15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles