Disainipood teeb moepäeva rõivanumbri 38 kandjaile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keep
Keep Foto: Karli Saul/SCANPIX

Telliskivi Loomelinnaku mustas saalis leiab 12. oktoobril kell 11-17 aset moesündmuste sarja Keep Fashion avalöök, kus kõik müügisolevad tooted on suuruses 38. Poejuhtide sõnul on plaanis ühele rõivanumbrile orienteeritud moepäevadega jätkata, number selgub loosimise käigus.

Kuuetunnisel üritusel on esindatud AS Baltika armastatud brändidega Bastion, Monton, Mosaic ja Nikkolo, üritustesarjaga on end sidunud ka Tiina Talumees, Kirill Safonov, Donna Nordica, Iris Janvier, HULA, Tallinn Dolls, Cool Company, Kairi Vilderson, Varkki, Norrison, Liss, Tuuliki Peil, Tuuli Mäemat jt.

 Publik saab disaineritega personaalselt rääkida hooaja moest ja trendidest ning lasta endale personaalselt riideid ja stiili valida. Moeshow’de vahele mahub ka muutumismäng, saab võita erinevaid auhindu, esinevad üllatusmuusikud, avatud on baar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles