Ainult aja küsimus (About Time)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus vaimukalt südamlik film Richard Curtiselt - mehelt, kes on meile kinkinud komöödiad "Notting Hill", "Armastus on see" (Love Actually) ning "Neli pulma ja üks matus" (Four Weddings and a Funeral). AINULT AJA KÜSIMUS on romantiline komöödia selle kõige paremas mõistes, olles samas täiesti originaalne ning ettearvamatu.



Pärast järjekordset piinlikult ebaõnnestunud uusaastaööd teatab 21-aastase Timi (Domhnall Gleeson) isa (Bill Nighy) oma pojale, et nende pere meestel on alati olnud võime ajas rännata. Tim ei saa muuta ajalugu, küll aga seda, mis juhtub ja on juhtunud tema enda elus. Isa esmalt naeruväärsena näinud avaldus osutub tõeks ning Tim otsustab maailma paremaks muuta... ning omale tüdruksõber leida. Londonis tutvub Tim kauni kuid tagasihoidliku Maryga (Rachel McAdams). Nad armuvad, kuid tänu väiksele "ajarännu apsakale" muutub nende kohtumine olematuks. Nad kohtuvad taas. Ja taas. Ja taas... Kuni Tim võidab Mary südame.



Oma ebatavalise elu edenedes avastab Tim, et tema unikaalne võime ei saa teda aga alati päästa kurbusest ning heidutustest, mis kõikide perede saatust puudutavad. Ja kas selleks, et täiel rinnal õnnelikult elada, ongi üldse ajas rändamist vaja...?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles