Lumi jättis elektrirongi seisma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirong.
Elektrirong. Foto: Liis Treimann

Inimesed pidid täna hommikul Pääsküla raudteeperroonil 20 minutit külmas ootama, sest kell 6.47 Riisiperest väljunud ja Tallinna suunduv elektrirong Pääskülast enam edasi ei sõitnud.


AS Elektriraudtee turundusjuht Tiiu Tammoja selgitas, et suur lumi ja niiskus mõjuvad elektrirongidele halvasti. Täna hommikul juhtuski nii, et Riisipere rong ei saanud Pääskülast enam kaugemale sõita ning suundus samas asuvasse depoosse remonti.

Perroonile jäänud inimesed pidid külmas ja tuules 20 minutit ootama, et Paldiski rongiga Tallinna pääseda.

«Rongijuht palus küll reisijatel rongist väljuda, kuid klienditeenindaja ei suutnud loomulikult kõigile inimestele teatada, mis oli peatumise põhjus,» ütles Tammoja. «Ta pidi ise ka perroonile järgmist rongi ootama jääma. Palume reisijatelt vabandust, et nii juhtus.»

Kuna rikki läinud elektrirong pidi kell 8.20 Tallinnast Pääskülla väljuma, siis jäi see reis samuti ära. Inimestel tuli jällegi oodata, et 8.32 väljunud rongiga sihtpunkti jõuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles