Vaata pilte: Nõmme sõpruslinnaks sai Sheryl Crow ja John Grishami kodulinn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Nõmme linnaosa vanem Erki Korp allkirjastas koostööleppe USA linnaga Destin. Destini linna poolt on lepingule alla kirjutanud linnajuht Maryann Ustick.

Destin on Florida osariigis asuv väike sadamalinn atraktiivse rannajoonega, mis teeb sellest paraja turismimagneti. Linn asub poolsaarel, mis eraldab Mehhiko lahte ja Choctawhatchee Bayd. Linnakeses on 11 455 elanikku, kuulsustest on selle oma kodulinnaks valinud kirjanik John Grisham ja laulja Sheryl Crow.

Erki Korpi sõnul on koostöölepingu sisuks kahe omavalitsuse juhtimis- ja valitsemisalaste kogemuste vahetamine, samuti majanduslike, turismi-, kunsti- ning kultuurialaste suhete edendamine.

Nõmme Rahu kogudusel on Destini kogudusega toiminud sõprussidemed juba 1999. aastast. Täna algab Nõmme Rahu kirikus kolmepäevane seminar «Developing Healthy Communities», mille viivad läbi Douglas Anderson ja Mike Wind Destinist. Nõmme linnaosa vanem Erki Korp osales sarnasel seminaril USA-s 2012. aasta kevadel. Pärast seda on Tallinna ja Nõmmet külastanud mitmel korral erinevate Destini organisatsioonide esindajad, sealhulgas ka Destini rotarite esindaja, kes kohtus ka siinse klubiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles