Tallinn laiendab apteegisoodustuse projekti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apteek.
Apteek. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tallinn otsib koostööpartnereid pensioniealistele tallinlastele kaupade ja teenuste soodustingimustel pakkumiseks.


«Sel aastal alustatud katseprojekt koostöös OÜ Euroapteegiga apteegikaupade müügisoodustuse rakendamiseks pensionilisa toetust saavatele tallinlastele õnnestus,» ütles abilinnapea Merike Martinson. «Seetõttu viime järgmise aasta koostööpartneri leidmiseks läbi otsingu, et teha pensioniealistele tallinlastele soodustingimustel kättesaadavaks rohkem teenuseid ka kaupu.»

OÜ Euroapteek apteegis tehakse pensionilisa soodustuse saajale praegu kümme protsenti allahindlust apteegis müüdavatelt kaupadelt, välja arvatud soodusretsepti ravimid.

Euroapteek annab igale pensionilisa saajale soodustust kuni 60 eurot kalendriaastas, viis eurot kalendrikuus. Kasutamata soodustus kaotab kehtivuse kalendrikuu viimase päeva lõpuks ning seda ei ole võimalik hiljem kasutada.

Seisuga 1. juuni oli pensionilisa soodustuse saamiseks ennast registreerinud kokku 41 969 tallinlast. Pensionlisa soodustuse igakuiselt kasutavate tallinlaste koguarv jääb sõltuvalt kuust, kuskil 16 000 ja 17 000 inimese piirimaile. OÜ Euroapteegi andmete põhjal kasutatakse soodustust põhiliselt meditsiiniseadmete ja toidulisandite (vitamiinid, teed jmt) ostmiseks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles