Rucola Restoran & Pizzeria
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomulikult on inimene see, mida ta sööb. Samuti on oluline, kus ta seda teeb. Kõik teavad, et meeldivas keskkonnas on leib alati maitsvam ja vesi värskem. Meie soov on, et meie külastajatele maitseks meie leib ning vesi, kuid peaasjalikult pakume me siiski korralikku Itaalia kööki. Pizza-gurmaanidele on kvaliteedimärgiks kindlasti klassikaline puuküttega Itaalia pizzaahi. Hea teada: - Restorani kõrval veinipood (Itaalia veinid, värsked pastad, juustud, singid, desserdid, lai valik pagaritooteid jne). - Chef de Cuisine: Karin Ränk.