Ribe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ribe
Ribe Foto: Kultuurikava.ee

Ribe menüüd iseloomustab värske, hooajalise ja kindlasti kodumaise tooraine kasutamine. Loomulikult lisame ka Euroopa köökide maitseid ja tehnikaid. Köögi eest vastutab peakokk Jevgeni Jermoškin. Veinikaart, millel leidub ca 120 veini, põhineb vana maailma veinidel. Tingimata soovitame avada ka sommeljeede Ave Toomjõe ja Allan Repp`i koostatud Sommeljee kaardi, kust leiab mh meie endi lemmikuid. Kohvisõpru ootame lahkesti pöörduma restorani peremehe, hinnatud barista Urmet Laht`i poole. Olete alati teretulnud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles