Homme suletakse Raekoja platsi jõuluturg

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raekoja platsi jõuluturg.
Raekoja platsi jõuluturg. Foto: Mihkel Maripuu

Homme kell seitse õhtul lõpetab tegevuse traditsiooniline Tallinna jõuluturg raekoja platsil, mis Suurbritannia uudisteportaali Times Online koostatud Euroopa jõuluturgude edetabelis on nimekirjas esimene, edestades Berliini, Kölni, Nürnbergi ja Müncheni turge.


Kesklinna vanema Aini Härmi sõnul tagas turu õnnestumise korraldajate ladus töö, eelmistest aastatest laiem kaubavalik, suurepärane talveilm ning linlaste ja turistide elav huvi turul toimuva vastu.

«Tallinn on teinud ära muljetavaldava töö enda tutvustamiseks välisilmas ning see peegeldus ka jõuluturu külastatavuses,» ütles Härm. «Turuplats oli pidevalt tulvil erinevatest riikidest saabunud turiste, kelle hulgas andsid aastavahetusel tooni tervete peredega Tallinna külastanud venelased.»

Jõuluturu ettevõtmised ulatusid peale raekoja platsi ka Harju tänavale, Vabaduse väljakule, Tammsaare parki, Viru väravate juurde ja Rotermanni kvartalisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles