Keep koondab Eesti rõivadisainerid ühte kauplusesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telliskivi loomelinnakus asuv Keep on justkui disainivihmavari, mille siiludeks Eesti moeloojad ja - brändid Vildersonist ja Varkkist vähemtuntud tegijateni. Telliskivi loomelinnakus ollakse poodi pidanud juba mõnda aega, kuid tänavu suvel alanud teeremont pani poekesele paraja põntsu: autoga juurdepääsu puudumine peletas ostjaid.

«Tänava remont on meid oluliselt mõjutanud – kliendid kurdavad, et ei saa autoga ligi, ümbrus on kole ja tolmune,» rääkis poe omanik Harles Mägi. «Õnneks külastas meid suvel palju turiste, 80% klientidest ongi turistid.»

 Keep sai alguse, nagu nimigi ütleb, vihmakeepide tootmisest – kunagi jalgpallimängu jaoks toodetud sinimustvalge keep osutus sedavõrd popiks, et stiilsed vihmakeebid, olgu küll teistes värvides, on nüüdki moepoe valikus. Põnevaid omatooteid leidub aga veelgi – näiteks kingad, mille ostja saab valikus kaasa kaks trukkidega kinnitatud ja vahetatavat pealist, juhuks kui õhtune aeg nõuab kollase kinga asemel musti jalanõud.

Keep peaks olema Eesti disaini kodu, ehk siis võimalus osta Eesti moeloojate rõivaid, aksessuaare ja muud, kinnitavad poeomanikud Reili Nõupuu ja Harles Mägi. Kuula ja vaata videointervjuus, mida räägivad nad 12. oktoobril toimuvast moepäevast  ning vaata galeriist Keebi sortimenti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles