Anvelt: poliitikas on liiga palju veretut vihkamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt.
Andres Anvelt. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Täna Tallinna sotsiaaldemokraatide piirkondlikuks juhiks kandideeriv linnavolikogu liige Andres Anvelt leiab, et sotsiaalset mõtlemist on Eestis väga väheks jäänud ning seda tuleb muuta.

Mullu kevadel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) liikmeks astunud Anvelt ütles Kuku raadios, et Eestis ei saada veel päris täpsel aru, kes sotsiaaldemokraadid on. Võrreldes muu maailmaga on SDE tegevus Eestis lapsekingades, erakond peab muutuma arusaadavaks ja aktiivsemaks.

Anvelti arvates vajavad Tallinna piirkonna sotsid esmalt tugevat ja teotahtelist juhatust. Anvelt lisas, et Eesti poliitilises kultuuris on liiga palju «veretut vihkamist» ja liiga vähe sisulist ning konstruktiivset koostööd.

Tallinnas Keskerakonnaga koalitsiooni minekut peab Anvelt õigeks. Ta tunnistab, et SDE ei ole Tallinnas küll suur jõud, kuid ka see annab poliitilisele kultuurile tublisti juurde.

Seni Tallinna sotsiaaldemokraate juhtinud Jaak Juske toimuval üldkogul piirkonna esimeheks tagasi ei kandideeri.

Sotsid valivad täna üldkogul kaheks aastaks ametisse esimehe, aseesimehed ja juhatuse liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles