Juske Tallinna sotside juhina ei jätka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Juske.
Jaak Juske. Foto: Liis Treimann.

Tallinna sotsiaaldemokraadid valivad homsel üldkoosolekul piirkonnale uued juhid, kuus aastat piirkonna esimees olnud Jaak Juske samale ametikohale enam ei kandideeri.

«Ma olen piirkonda kuus aastat juhtinud, nüüd vist kauem juba kui keegi teine. Arvan, et on õige aeg anda teatepulk üle kellelegi uuemale,» ütles Juske Postimees.ee'le.

Küll aga soovib Juske jätkata tegutsemist sotside Tallinna piirkonna juhatuses.

Kuna juhatuse liikmete kandidaadid esitatakse koosolekusaalis, siis ei soovinud ta veel arvata, kes uueks esimeheks saada võib. «Ma arvan, et uus esimees võiks tulla Tallinna linnavolikogu liikmete hulgast,» sõnas Juske, lisades, et kuna see on siiski üldkogu otsus, võib ette tulla ka üllatusi.

Üldkoosolekul valitakse piirkonna uus esimees, aseesimehed, täiendavad juhatuse liikmed ja esindajad erakonna volikokku.

Vastu võetakse ka poliitiline avaldus. «Ma arvan, et on parem, et ka üldkogu liikmed näevad seda enne, kui ma kommenteerima hakkan,» ei soovinud Juske selle sisu avaldada. Tema sõnul räägib see Tallinna linnajuhtimisest ja vasakpoolsest maailmavaatest.

Linnavolikogus on sotsiaaldemokraatide fraktsioonis kaheksa liiget. Tallinna piirkonda kuulub 800 sotsiaaldemokraati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles