Kiirabil oli üle aastate kõige töörohkem aastavahetus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlase kinnitusel oli kiirabi koormus jõulude ning aastavahetuse perioodil väga suur, kuid seda eelkõige viirushaiguste leviku tõttu.

Adlase kinnitusel oli viiruspuhangu ja seagripi hirmu tõttu möödunu kiirabile üle aastate kõige töörohkem aastavahetus - kiirabi koormus oli kohati nii suur, et jõuluperioodil tuli reservid käiku võtta ja lisabrigaadid käivitada, vahendas ERR uudisteportaal tema intervjuud «Vikerhommikule».

«Kui aga vaadata väljakutsete sisu, siis vägivalda ja alkoholimürgistusi ning koduvägivalda oli oluliselt vähem. Alkoholimürgistusi oli lausa viis korda vähem kui tavapäraselt,» märkis ta.

«Üldse peab ütlema, et viimasel viiel kuuel aastal on vägivald ja mõttetu lõhkumine, mis võib-olla 10 aastat tagasi oli Tallinnas üsna tavapärane - pudelikildude meri oli raekoja platsis ning veriseid päid palju - asendunud väärika ja normaalse käitumisega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles