Parkivad autod takistavad Mustamäel rekordlume koristamist

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja ette pargitud autod takistavad Mustamäel lume koristamist.
Kortermaja ette pargitud autod takistavad Mustamäel lume koristamist. Foto: Karli Saul

Tallinna tabanud lumeuputuses on eriti keerulises olukorras Mustamäe, sest majade vahele tihedalt pargitud autod teevad lume koristamise üsna võimatuks.

Vaatamata sellele, et kuus puistur-sahka on ettenähtud peamagistraalidele, neli traktorit sisekvartali teedele, kaasaarvatud kõnniteedele, on olukord tõsine majade ette pargitud autode pärast, kirjutab Õhtuleht.

«Mustamäel on suured probleemid parkimisega, millega peaks Mustamäe linnaosa valitsus koos Tallinna linnavalitsusega tõsiselt tegelema hakkama,» tõdes lumekoristuse kontrollreidis osalenud Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats.

«Me oleme teadlikud parkimiskohtade nappusest korterelamute ees ning teeme pidevat koostööd korteriühistutega selle probleemi lahendamiseks. Omalt poolt palume praeguses olukorras mustamäelastel kasutada vähemalt lumesadude ajal parklaid,» ütles Laats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles