Bingo Loto jackpoti võitis Tallinnas elav mees

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loto.
Loto. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Eile Bingo Loto 6 336 306 krooni suuruse jackpoti võitnud mees käis täna Eesti Lotos oma võitu vormistamas.


Jackpoti võitja on 30. aastates Tallinnas elav meesterahvas, kes ostis võidupileti Lasnamäe Prismast, teatas Eesti Loto turundus- ja müügijuht Kristi Liigus.

Mees on lotomängija juba paar aastat, kuid tavaliselt ostnud Viking Lotto pileteid. Nüüd ostis ta Bingo Loto pileti eelkõige suure jackpoti tõttu ja kohe tuli ka miljonivõit.

Lotovõidust sai ta teada täna hommikul piletit kontrollides ning oma lähedastele ta sellest veel rääkinud ei ole. Perele plaanib ta rääkida aastavahetusel koos heade soovidega uueks aastaks.

Võidetud raha eest soovib ta kindlasti aidata oma sugulasi, sõita puhkusele soojale maale ning ära maksta ka alla miljoni krooni suuruse kodu soetamiseks võetud laenu. Kindlasti on plaan osa rahast investeerida ka muretuma pensionipõlve heaks ning osa raha anda heategevuseks. Täpsemaid plaane hakatakse tegema koos perega.

Tegemist on 51. inimesega, kes on Bingo Lotot mängides miljonäriks saanud, kokku on Eestis 97 lotomiljonäri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles