Noortekeskustes sügisel: keeleõpe, spordi-, filmi- ja muusikaklubid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pääsküla noortekeskus.
Pääsküla noortekeskus. Foto: TAN

Tallinna Noorsootöö Keskuse noortekeskused alustavad uut hooaega mitmekülgselt: õppida saab nii keelt, meisterdada kui ka liituda erinevate klubidega spordi, muusika, filmi ja teistes valdkondades.

Järve noortekeskuses saab alguse kinoõhtute programm 28+5, toimuma hakkab meisterdamisklubi tüdrukutele ja koostöös kooliteatritega alustab tegevust teateteatri projekt. Oodatud on kõik foto-, audio- ja videokunstist huvitatud noored, kes soovivad kasutada keskuses olevaid tehnilisi võimalusi oma loominguliste ideede teostamiseks.

Kopli noortekeskusesse oodatakse osalejaid nii break dance, arvuti- kui ka filmiklubisse. Tegevust jätkab augustis alguse saanud jalgrattaklubi. Individuaaltundides saab õppida kitarri, klaverit ning samuti parandada oma inglise keele oskust.

Kristiine noortekeskus ootab osalejaid igal kolmapäeval toimuvatesse meisterdamise töötuba­desse. Lisaks on kõik huvilised oodatud kaks korda kuus toimuvatele filmiõhtutele, mis on sellel sügisel pühendatud Eesti filmiklassikale. Oktoobrist alustab tervislikke eluviise toetav programm ja itaalia keele tunnid Itaaliast pärit vabatahtliku juhendamisel.

Männiku noortekeskuses toimub igal teisipäeval Päästeala noortering vanusele 7-12. aastat, mida juhendab töötav päästja. Osa saab võtta muusikasalongist, mille raames korraldatakse klassikalise muusika kontserte, mis on mõeldud nii puuetega kui tavanoortele. Pühapäeviti saab õppida siidimaalistuudios «Männiku siiditsunft» joonistamist ja siidimaali.

Pääsküla noortekeskuses alustavad sellest sügisest trummiklubi ning Iirimaa vabatahtliku poolt läbiviidav žongleerimisklubi ja inglise keele õpe. Seitsmendat hooaega alustab DJ klubi «Ravecast» ning lisaks septembri- ja oktoobrikuus rikastab noortekeskuse tegevusi projekt «Tuuritame DJ-maailmas ». Tegevust alustavad Pääsküla noorte aktiiv ja ekstreemsportlaste aktiiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles