Politseibuss sattus liiklusõnnetusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus politseibussiga.
Liiklusõnnetus politseibussiga. Foto: Karli Saul

Eile umbes kella kümne paiku õhtul juhtus liiklusõnnetus Sõpruse puiestee ja Koskla tänava ristmikul, kus põrkasid kokku politseibuss Volkswagen Transporter ning Ford Sierra. Vigastada sai Fordi juhtinud 21-aastane Kaspar.


Põhja politseprefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva sõnul juhtus liiklusõnnetus siis, kui väljakutsele sõitnud politseivärvides ning sisselülitatud helisignaali ja sinise vilkuriga Volkswagen Transporter hakkas sõitu aeglustades ületama punase fooritule ajal ristmikku ning põrkas kokku ristmikule sõitnud Ford Sierraga.

Haiglasse toimetatud Kaspar ei saanud raskelt viga. Politsei vabandab tema ees ning soovib kiiret paranemist.

Politseibuss oli teel õnnetuskohale, kuhu hiljem saadeti teine politseipatrull.

Põhja prefektuuri avariitalituse juhi komissar Rene Birki sõnul tuleb kahjuks ette liiklusõnnetusi, kus vilkuritega politseiautot ei märgata või teata, kuidas sellises olukorras õigesti käituda.

«Loomulikult peavad ka alarmsõidul olevad politseinikud arvestama võimalike ohtudega ning püüdma igati õnnetusse sattumist vältida,» tõdes Birk. «Kahjuks alati see ei õnnetus.»

Solntseva sõnul on Põhja prefektuuri avariitalitus pidevalt väljas kahe sõidukiga, vajadusel võetakse neid kasutusse ka rohkem. Kui mõni auto peaks avarii tagajärjel või mingil muul põhjusel rivist välja langema, läheb käiku asendussõiduk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles