Sügisene nädalavahetus toob Tallinna hulga laatasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanamõisa laat Sauel
Vanamõisa laat Sauel Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eeloleval nädalavahetusel, 21. ja 22. septembril peetakse Tallinnas mitut laata – Raekoja platsil peetakse laupäeval ja pühapäeval etnolaata, kesklinnas Kalevi staadionil ja Haaberstis sügislaata, Nõmmel sibulalaata. Laadamelu saab nautida ka Eesti Rahvusraamatukogus peetaval Maaema messil ning Viimsi sügisandide laadal.

Kirju laadanädalavahetus algab reedel, 20. septembril toimuva mihklilaadaga kell 9-16 Tabasalus Klooga mnt 10a platsil Rimi juures. Kaubeldakse käsitöö, eestimaise omatoodanguga, aiasaaduste ja muu taolisega.

Eestimaa Rahvuste Ühenduse 25. aastapäeva tähistav etnolaat toimub 21. ja 22. septembril kella 10 -18 Raekoja platsil. Etnolaada korraldab rahvusvahemusi ühendav Eestimaa Rahvuste Ühendus. Laada kavasse mahub mitmekülgne kultuuriprogramm ning kauplemine, esindatud on rahvuskäsitööd ja rahvusköögid.

Maaema messi raames 21. septembrilkell 10 – 18 toimuval laadal Eesti Rahvusraamatukogus saab müüa ja osta kohalikke mahepõllumajandussaadusi ja tervislikku mahe-toitu, käsitööd, loodustooteid jms.

Haaberstis peetakse sügislaata 21.septembril kell 12-21 Väike-Õismäe tiigi ümbruses. Sügislaada näol on tegemist heategevusüritusega: selle korraldab MTÜ Lasteaed Pääsusilm, ürituse tulu läheb lasteaia Pääsusilm toetuseks.

Samas ajal toimub ka Haabersti linnaosavalitsuse korraldatud kontsert, kus astuvad üles Getter Jaani, Sergei Maasin, Koit Toome ja Smilers.

Kohalikke sügisande ja käsitöömeistrite toodangut, kehakinnitust ja muud põnevat lubab pakkuda ka kesklinnas Kalevi staadionil 21. septembril korraldatav sügislaat.

Laupäeval, 21. septembril oodatakse sügisande ja talveks tarvilikku ostma ja müüma Viimsisse, Kaluri tee 5 toimuvale sügisandide laadale. Talvevarudele täienduse soovijaid oodatakse ka 21. septembril kell 9-18 Nõmme turul toimuvale sibulalaadale.Traditsiooniline laadapäev toiduainetega kauplejatele toimub ka Lasnamäe turul, Punane 48a.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles