Edgar Savisaar: linnavalitsus vajab uut hoonet

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Tänasel Tallinna linnavalitsuse istungijärgsel pressikonverentsil põhjendas linnapea Edgar Savisaar, miks on tarvis linnavalitsusel rentida finantsteenistuse jaoks pindu eraomanikult, täpsemini Urmas Sõõrumaale kuuluvalt ettevõttelt.

«Ega see ei ole ainus linnavalitsuse teenistus, mis asub väljaspool linnavalitsuse hoonet. On mitmeid teisigi teenistusi, mis rendivad ruume. See ei ole mingisugune erandlik juhtum. See on ka põhjus, miks me tahame uut linnavalitsuse hoonet ehitada ja miks see on ka meie kavades sees,» märkis Savisaar.

Linnasekretär Toomas Sepp lisas, et linnavalitsus on tõepoolest juba tükk aega tegelenud uue haldushoone projektiga.

«Üks põhjus ongi see, et linna erinevad ametid on mööda linna laiali paisatud. Suhteliselt raske on isegi sellisel ajajärgul, kus suure tööst saame tehtud arvutite taga, säilitada inimlikku suhtlemist. Meil on vajadus uute ruumide järgi. Fakt on see, et finantsteenistus on aastatega suurenenud ja sinna on koondunud kogu linna raamatupidamine,» tõi Sepp välja.

«Sellisel kujul teenistusele saadavalolevate pindade hulgas kohta ei leidunud.Loomulikult tegime uuringu ja vaatasime enne otsuse langetamist mitmeid saadavaloelavid pindu, aga pakkumistest oli Rotermanni oma kõige soodsam,» märkis Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles