Liputaja hakkas Mustamäe trollis ennast noore naise ees rahuldama

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trollibuss Tallinnas.
Trollibuss Tallinnas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Noor naine pöördus politsei poole, et otsida abi teda Mustamäe trollis ahistanud liputaja vastu - mees istus naise vastas ja hakkas oma suguelundit hõõruma.

 «Sõitsin troll number 3ga Mustamäe poole, kui minu ette istus üks pervert, kes ennast minu ees rahuldama hakkas. Istus minu ette, hargutas ja hakkas enda suguelundit katsuma. Samal ajal nühkis ta mind oma portfelliga, mis tal teises käes oli ja millega ta oma tegevust teiste reisijate eest varjas ja vajadusel suguelundi ära peitis, et ma teda vaataksin,» jutustas naine Tallinncityle.

Kuna neiu oli oma telefoniga internetis, ei pannud ta alguses liputajat tähelegi, kuni lõpuks tema nügimine närvidele hakkas käima.  «Vaatasin talle otsa ja märkasin siis ka tema suguelundit. Katsusin sellest mitte välja teha, lootes, et minu peatus juba tuleks. Kui aga enne oma peatust trollis püsti tõusin, nägin, et ka tema tõusis ja liikus trollis ettepoole. Kui peatuses maha läksin ja teda enda selja taga kõndimas nägin, ehmatasin päris korralikult ära. Õnneks ta mulle järele ei tulnud ja läks teisele poole teed,» rääkis noor naine.

Mees oli tema sõnul üleni musta riietunud, mustad päikseprillid ees, pikemad pruunid juuksed hobusesabasse sõlmitud ja must portfell käes. «Kui peaksite seda haiget perverti kuskil nägema, võtke kohe politseiga ühendust,» soovitab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles