Tallinn reklaamib hiigelsumma eest pooleliolevat tööd

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse enesereklaam Pirita teel.
Linnavalitsuse enesereklaam Pirita teel. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavalitsus kuulutab suurtel reklaamplakatitel, et kõik Tallinna lasteaiad on saanud uue mänguväljaku, kuigi mõnes lasteaias pole mänguväljaku rajamist veel alustatudki.


Tallinna linn algatas tänavu programmi «Uus mänguväljak igale lasteaiale», mille raames said kõikide Tallinna lasteaedadelapsevanemad valida, millist mänguväljakut nad lasteaeda soovivad. Tallinnas on 130 lasteaeda, mänguväljakud on Raepressi teatel rajatud 115 lasteaias ning ülejäänutes peaksid need valmis saama septembrikuu jooksul.

Lasteaedade õuealadele on praeguseks rajatud 32 ronilat, 11 spordiplatsi, 23 õuesõppe paviljoni, ja 8 seiklusrada ning 41 lasteaia üksikud õuemänguvahendid. Spordiväljakud on veel valmimas Rõõmupesa, Kraavikrõlli, Päikese, Suitsupääsupesa ja Linnupesa lasteaias, nende tähtaeg on 16. september. Teiste lasteaedade seni veel paigaldamata atraktsioonid peavad paigas olema 30. septembriks.

See aga ei sega linnavalitsusel juba praegu hiigelsuurtel plakatitel kuulutamast, et kõik 130 Tallinna lasteaeda on saanud uue mänguväljaku Mänguväljakute rajamisele kulutas linn miljon eurot, nende reklaamimiseks kulub 72 000 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles