Festivalikülastaja kahtlustab Maardu linnapead purjuspäi rahva ette astumises

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maardu linnapea Georgi Bõstrov.
Maardu linnapea Georgi Bõstrov. Foto: Marina Puškar

Nädalavahetusel Maardus rahvast tervitanud linnapea Georgi Bõstrov oli Postimehe poole pöördunud lugeja arvates purjus, linnapea ise aga ütleb, et tema esinemisstiil on lihtsalt emotsionaalne.

Maardus peeti nädalavahetusel Eesti-Ukraina folkloorifestivali Sorotšintsõ laat, mille raames tervitas rahvast lavalt ka linnapea Bõstrov.

«Paari esimest lauset, millest keegi aru ei saanud, sellel videol pole,» kirjutab initsiaali P. taha peituv lugeja. «Küllap praegune linnapea on oma valimisedus nii kindel, et lubab loetud päevad enne valimisi täiesti süüdimatut käitumist.»

Bõstrov jäi täna pärastlõunal Postimehele tabamatuks ja tema kommentaari videole ei tahtnud vahendada ka linnaametnikud. Lõpuks soostus meeri nimel kõnelema Maardu linnasekretär Tiiu-Ann Kaldma, kelle sõnul ütles linnapea, et ta esinemisstiil ongi emotsionaalne.

«Põhimõtteliselt ta ütles, et tema esinebki emotsionaalselt. Tema arvab, et inimestele meeldib, kui ta emotsionaalselt esineb,» rääkis Kaldma.

Küsimusele, kas linnapea võis olla purjus, vastas linnasekretär, et sellest polnud neil juttu. «Ta ütles, et tal ongi kombeks emotsionaalselt esineda. Midagi sellist ei olnud, et oleks nagu väga… Ja ma vaatasin ka, minu meelest polnud ka midagi niisugust, et võiks öelda, et oi appi,» rääkis Kaldma, kelle arvates läks Bõstrov lihtsalt suure publiku ees hoogu, kuna naudib esinemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles