Galerii: Tallinna mošees toimus toetuslaat Süüria põgenikele

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Islami kultuurikeskuse Turath, Tallinna mošee ja Eesti Islami Koguduse ruumid asuvad Ülemiste keskuse taga paiknevas vanas tehasekvartalis. Hoone esisel platsil peeti terve eilne päev heategevuslaata. Huvilised said näha mošee siseruume ja argielu.

Neil, kel soov anda ära riideid, jalanõusid, mänguasju, tekke-patju või muud vajalikku Süüria põgenike toetuseks, saavad seda teha ka edaspidi.

Selleks saab minna ise kohale Ülemiste Citys asuvasse Islami kultuurikeskusesse aadressil Keevise 9 ja oma annetus ära anda.

Muuseas, kes on mõelnud, et kus Tallinnas võiks leida halal liha ja muid islami kultuuriruumile omaseid toiduvalmistamiseks vajalikke tooraineid (ka datleid ja vürtse jmt), siis kõik taoline kraam on müügil mošee poes kohapeal.

Värsket halal liha on võimalik osta ka Lasnamäe turult - Pae 70. Hoovis (Pae 76) on väike pood, kust võimalik osta araabia kaupa (maitseaineid, mahlu, juustu, halal vorsti jmt).

Eesti Islami Koguduse tegemistega saab end kursis hoida siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles