Lasnamäe juveelikauplust röövinud mees pandi vangi

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juveeliäri. Pilt on illustratiivne.
Juveeliäri. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Harju maakohus mõistis neljaks aastaks vangi mehe, kes koos seni tabamata kaaslasega röövis tänavu veebruaris Tallinnas Lasnamäel asuvast juveelikauplusest üle 70 000 euro väärtuses kuldehteid.

Kohus mõistis Vassili Tarassovi (29) süüdi grupiviisilises röövimises ja mõistis talle nelja aasta ja kolme kuu pikkuse vangistuse, vahendas ERRi uudisteportaal.

Samuti mõistis kohus Tarassovilt välja juveelikaupluse tsiviilhagi 70 395 eurot ning lisaks peab Tarassov maksma riigile esimese astme kuriteo eest 800 eurot, ekspertiisitasu 1710 eurot ja kaitsjatasu 273 eurot.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi sisenes Tarassov 15. veebruaril kell 19.10 nägu mütsiga varjates Tallinnas Punasel tänaval asuvasse juveelikauplusesse ja ähvardas müüjat röövimise käigus tapmisega, kui too tõstab lärmi.

Politsei jõudis Tarassovile jälile ning võttis ta 10. märtsil kinni, kuid Tarassovi kuriteokaaslase osas uurimine jätkub.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles