Rohumaa: Tallinn 2011 nimel tuleb kemplemine lõpetada

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Rohumaa (esiplaanil) ja Mikko Fritze veavad Tallinna kultuuripealinnaprogrammi.
Jaanus Rohumaa (esiplaanil) ja Mikko Fritze veavad Tallinna kultuuripealinnaprogrammi. Foto: Peeter Langovits.

Sihtasutus Tallinn 2011 programmiosakonna juhataja Jaanus Rohumaa ütles, et Tallinn ja riik peavad kultuuripealinna õnnestumise nimel lõpetama omavahelise kemplemise ning sõlmima ühiskondliku leppe.


Vastasel juhul võib Tallinn Rohumaa arvates saada esimeseks linnaks, mille puhul Euroopa Komisjon tühistab kultuuripealinna tiitli andmise, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

«24. aprillil peame me täie vastutusega aru andma Brüsselile oma lubadustest. Nende hulka kuulub ka see, et kultuuripealinna rahastame 400 miljoni krooniga, et me ehitame välja rannaala, et me ehitame valmis kultuurikatla, et me avame linna merele, et me toome programmi vähemalt 150 erinevat kultuurisündmust ja nendele küsimustele peame vastama kas 'ei' või 'jah',» selgitas Rohumaa.

Rohumaa tunnistas, et kui linn sihtasutuse järgmise aasta eelarvet praeguselt 20 miljonilt kõrgemale ei tõsta, loobutakse esmajoones Euroopa Filmiauhindade Gala korraldamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles