Tieto firmaeurovisioon läheb eetrisse Swissotelist

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tieto tegevust tutvustav mobiilne infokeskus on pargitud Swissoteli ette ning see on reedel avatud kõikidele soovijatele.
Tieto tegevust tutvustav mobiilne infokeskus on pargitud Swissoteli ette ning see on reedel avatud kõikidele soovijatele. Foto: Liis Treimann.

  Tieto Eesti võõrustab Tieto kontserni 16 000 töötajale globaalset üritust, mis viiakse läbi Swissoteli ballisaalis.


Firma erinevate riikide esindajad esinevad seal ja teiste riikide harukontorid annavad neile hääli. Kõik toimub samamoodi nagu eurovisioonil.

Aastalõpupeo teemaks on Tieto talendikonkurss, mis kantakse interneti ja satelliitside kaudu otseülekandena üle 26 riiki kogu maailmas, kus Tieto tegutseb. Kõigil 16 000 Tieto töötajal on võimalik üritust jälgida kas siis interneti vahendusel või spetsiaalsetel kohalikel üritustel telesilla kaudu.

Kümme finaalvõistlusele pääsenud esinejat kümnest riigist valiti välja eelvõistlustel novembris. Tieto Talent oli eri tüüpi esinejaile avatud konkurss, kus oma oskusi sai näidata nii lauldes, näideldes, stand-up komöödiaga, igas võimalikus tantsustiilis kui ka modellinduse või mistahes tüüpi erilise etteastega. Finalistide seas on esindajaid Eestist, Hollandist, Indiast, Leedust, Lätist, Malaisiast, Rootsist, Saksamaalt, Soomest ning Tšehhist. Võistkondade suurus varieerub ühest kümne liikmeni.

«On äärmiselt põnev võõrustada esimest korda korraldatavat Tieto talendikonkursi just siin Tallinnas. Esindab ju kogu ürituse kontseptsioon just Tieto uut toimimismudelit - piirideülest koostööd ja ülemaailmset jagatud kogemust, mida saame pakkuda kaasates kõiki meie töötajad. Tieto on juhtiv IT-teenuste pakkuja Põhja-Euroopas ja sestap ongi loomulik, et kasutame oma teadmisi selles vallas nii klientide kui ka iseenda hüvanguks,» lausus Tieto Eesti juht Avo Kask.

Tieto talendikonkurss algab reedel kell 19 Eesti aja järgi. Võitja selgub hääletusel, kus kõik Tieto esindused eri riikides saavad välja valida oma viis lemmikut. Tieto Talent 2009 võitjad selguvad ja kuulutatakse välja pärast umbes kahe-tunnilist otseülekannet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles