Supiköögis saab süüa seitse päeva nädalas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästearmee supiköök Tallinnas
Päästearmee supiköök Tallinnas Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tallinnas on hädalistele kindlustatud soe supiports kõikidel nädalapäevadel, supiköökide tegutsemise tagamiseks on järgmisel aastal eelarvesse planeeritud 1,5 miljonit krooni.


Tallinnas on avatud kolm supikööki, kust hädalised nädalaringselt sooja suppi ja teed saavad, lisaks jagatakse tööpäevadel supiportsjoneid kaasa Punase Risti supiköögist ja linna kulul toitlustatakse ka Kopli varjupaiga asukaid.



Aadressil Sepa 6 toitlustavad SA Sotsiaaltöö Keskus Sõbra vabatahtlikud teisipäeval, neljapäeval ja nädalavahetustel abivajajaid kell 13-15, päästearmee supiköögis Laevastiku 1a saab suppi süüa esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel samal ajal.

Punase Risti supiköögist (Eha 8) antakse linnaosadest saadavate talongide alusel suppi kaasa tööpäevadel kell 10-11, talongiomanikud saavad kolm korda nädalas suppi ka Lasnamäe sotsiaalkeskuses.

Kolm korda päevas toitlustatakse linna kulul ka Kopli 79 varjupaigas viibivaid isikuid.

Abilinnapea Merike Martinson märkis, et supiköökide klientide hulk on sel sügisel püsinud stabiilsena, piirdudes 200 sööjaga.

«Selline sööjate arvukus nõuab linnakassast umbes 1,5 miljonit krooni, nagu tänavune raske aeg on näidanud,» märkis Martinson. «Et tagada supiköökide tegutsemine samal tasemel, oleme sellise summa oma eelarvesse planeerinud ka järgmiseks aastaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles