Taavi Aas: eelistame pensionäre tudengitele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengite meeleavaldus sõidusoodustuste kaotamise vastu.
Tudengite meeleavaldus sõidusoodustuste kaotamise vastu. Foto: Liis Treimann.

Tallinna abilinnapea Taavi Aas ütles täna hommikul ETV saates «Terevisioon», et erinevalt Tartust, kus kõikidele tudengitele kehtivad sõidusoodustused, annab Tallinn sõidusoodustusi hoopis pensionäridele.


«Tartus on tõesti kõikidele tudengitele soodustused. Aga Tartus ei saa üle 65 aasta vanused pensionärid ühissõidukites tasuta sõita. Tallinnas saab olema nii, et pensionäridele on sõit tasuta ja tudengitele tegeliku kulu järgne,» ütles Aas.

Ta lisas, et ühistranspordi piletihindade tõus ootab kõiki Tallinna elanikke. «Eelkõige on see tingitud sellest, et järgmisel aastal tõusevad nii elektri- kui kütuseaktsiis. Meie eesmärk on nii trammi-, trolli- kui bussipargis säilitada maksimaalselt töökohti, tagada võimalikult tänase olukorra lähedane liinivedude maht ja kuna kulusid tuleb kuidagi katta, siis tuligi piletihinda tõsta,» rääkis abilinnapea.

Uued piletihinnad Tallinna ühissõidukites hakkavad kehtima 1. jaanuarist 2010.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles