Rebane pistis loomaaias pintslisse nösuhane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lend-lehekonn.
Lend-lehekonn. Foto: Tallinna loomaaed

Esimene advendinädal on loomaaias olnud sombuselt uimane nagu kogu lõppev mardusteaeg. Seda oskas suurepäraselt ära kasutada üks väljast loomaaia territooriumile tunginud rebane, kes murdis maha ja pistis pintslisse ühe meie isase nösuhane. Sellega seoses otsustati kevadeni videviku saabudes (alates kella neljast) sulgeda veelinnutiikide vaateplatvormile viivad väravad.


Salk suvel lasteloomaaias pisikesi põnne rõõmustanud kodukitsi kolis vahelduseks kesklinna Rotermanni kvartalisse päkapikkudele appi mudilasi ootama ja näärisokkude ilmumist ette valmistama.

Kolmapäeval lendas loomaaias sündinud noor emane harjasvöölane Londoni loomaaeda, kus teda ootas ees aastajagu vanem isasloom. Amazoonase lend-lehekonna kullesed, kes paari nädala eest troopikamajas ka külastajatele vaatamiseks välja pandi, on kõik tänaseks juba täielikult moondest väljunud ning erinevad oma vanematest veel üksnes oluliselt väiksemate kehamõõtmete poolest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles