Linnahalli juhatus kuivab kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnahall.
Linnahall. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna linnavalitsus esitas linnavolikogule otsuse eelnõu, millega kinnitatakse Tallinna Linnahalli ASi põhikiri uues redaktsioonis. Võrreldes seni kehtiva põhikirjaga piiratakse aktsiaseltsi tegevusalasid ning määratakse juhatuse liikmete arvuks senise kolme asemel üks kuni kaks juhatuse liiget.



Tallinna abilinnapea Eha Võrgu sõnul on seoses aktsiaseltsi tegevuse ümberkorraldamise otsustamisega vaja põhikirjas vähendada ka aktsiaseltsi tegevusalasid ning linnavalitsus teeb ettepaneku sätestada aktsiaseltsi tegevusaladeks äriruumide üürile andmise ja üürnikele kommunaalteenuste vahendamise.



Kui kehtiva põhikirja järgi on juhatusel kolm liiget, siis seoses tegevusmahu olulise vähenemisega teeb linnavalitsus ettepaneku piirduda ühe- kuni kaheliikmelise juhatusega.



Tallinna linnavalitsus toetas 25. novembri istungil aktsiaseltsi nõukogu ettepanekut sulgeda edaspidise renoveerimise eesmärgil alates 1. jaanuarist 2010 linnahalli kontserdihall ning jätkata üürisuhteid linnahalli üürnikega. Ühtlasi toetab Tallinna linn 2009. ja 2010. aastal jätkuvalt Tallinna Linnahalli ASi majandustegevust, et tagada linnahalli kompleksi säilimine.

Tallinn Entertainment LLC pöördus Tallinna linna poole ettepanekuga teha koostööd linnale kuuluvate kinnistuste arendamisel. Tulenevalt jätkuvast vajadusest rekonstrueerida linnahall ja rajada Tallinnasse tipptasemel integreeritud messi- ja konverentsi, meelelahutuse ja vabaaja keskus ning säilitada kinnistul paiknevate ehitiste kultuurilise väärtuse, sõlmisid pooled vastava kokkuleppe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles