Tallinna koalitsioon loodab linnaeelarve veel sel aastal valmis saada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koalitsiooninõukogu liikmed Jüri Pihl ja Edgar Savisaar.
Koalitsiooninõukogu liikmed Jüri Pihl ja Edgar Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Reedel kogunenud Tallinna koalitsiooninõukogu arutas linnaeelarve eelnõu menetlemise ajakava.


«Loodetavasti saab eelarve veel selle aasta sees linnavolikogu heakskiidu,» avaldas koalitsiooninõukogusse kuuluv Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Tallinna piirkonna juht Jaak Juske.

Postimees.ee'le teadaolevalt peaks linnavalitsus arutama linnaeelarve projekti kinnitamist järgmisel esmaspäeval toimuval erakorralisel linnavalitsuse istungil. Seejärel saadetakse eelarve linnavolikogu menetlusse, kus see peab läbima vähemalt kolm lugemist.

Nõukogu arutab Juske sõnul praegu päevakorras olevaid linnaelu küsimusi ja kujundab koalitsiooni ühiseid positsioone. Linnaosavanematest reedel Juske kinnitusel juttu ei olnud.

Koalitsiooninõukogusse kuulub mõlemast erakonnast kolm esindajat. Nõukogu juhitakse rotatsiooni korras. Tallinna koalitsiooninõukogus esindavad SDE-d lisaks Juskele Jüri Pihl ja Katrin Saks, Keskerakonda Edgar Savisaar, Toomas Vitsut ja Mailis Reps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles