Loomaaia värske õhk aitab grippi vältida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomaaia kohvikus on praegu väljas näitus  omapärastest putukatest.
Loomaaia kohvikus on praegu väljas näitus omapärastest putukatest. Foto: Tallinna loomaaed

Selle nädala rõsked ilmad ei lasknud loomaaiakülastajaid pikalt järjest õues olla ja meelsasti jäädi kauemaks siseekspositsiooniga hoonetesse. Puutetundliku ekraaniga infosambad võimaldavad neis pealegi samal ajal loomaaia kodulehe vahendusel loomade tegemistest kaamerate vahendusel osa saada.


Eriti suureks lemmikuks on külastajatele saanud putukanäitus, kus järjekordsele Aleksei Turovski loengule tuli sel kolmapäeval juba märksa enam kuulajaid kui eelmisel nädalal.

Loomaaia loodusringide laste hulgas pole viirused õnneks veel suuremat laastamistööd teinud ja tunde on seni saanud tõrgeteda pidada. Ehk on sagedane väljas loomade läheduses viibimine sellele omalt poolt ka kaasa aidanud. Peaasi, et hilpharaka moodi liiga kergelt riides ei oldaks. Nädalavahetusel loomi vaatavatele külastajatelegi tuleb värske õhk kindlasti kasuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles