Roolijoodik pakkus turvamehele altkäemaksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu.

Purjuspäi autot juhtinud mees pakkus G4Si turvatöötajale Tallinna lähedal 25 000 krooni altkäemaksu, et vältida enda politseile üleandmist. Paraku see tal ei õnnestunud.

Pühapäeva öösel kella kolme ajal teatas ühe Tallinna äärelinnas asuva tankla töötaja G4Si patrullekipaaži turvatöötajale, et äsja käis tanklas sigarette ostmas ilmselgete alkoholijoobe tunnustega mees, kes istus autorooli ja lahkus tanklast Citroeni väikekaubikuga, vahendas kontserni pressiesindaja.

G4Si patrull teavitas juhtunust viivitamatult politseid, ning suundus lahkunud kaubikule järele, hoides politseid joobekahtlusega mehe teekonnaga kursis. Tallinnast välja suundunud kaubiku juht tekitas mitmeid liiklusohtlikke olukordi.

Kui kaubik ühes Tallinna lähedases asumis tõkkepuu taga peatus, õnnestus turvatöötajal roolijoodiku auto võtmed enda kätte võtta ja ohtlikku edasisõitu takistada.

Silmanähtavalt purjus mees pakkus turvatöötajale 25 000 krooni altkäemaksu, et G4S teda politseile üle ei annaks. Turvatöötaja andis roolijoodiku üle kohale saabunud politseile, kes tuvastas mehel 2,6-promillise joobe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles