Pihl linnavalitsuses kaadrimuudatusi ei plaani

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abilinnapea Jüri Pihl
Abilinnapea Jüri Pihl Foto: Peeter Langovits

Abilinnapea Jüri Pihl toob endaga linnavalitsusse kaasa ühe nõuniku, muid kaadrimuudatusi Pihl talle alluvate linnaametnike seas esialgu ei kavanda.


«Siia ei tulda ju nii, et oma meeskond on riburada pidi järel. Ma tulin siia olemasolevat meeskonda juhtima, mitte uut meeskonda looma. Kõigepealt vaatame, kuidas inimesed töötavad ja ma arvan, et kõik laabub. Võibolla tuleb siia mõne aja pärast üks minu nõunik, aga see on ka kõik,» ütles Pihl täna ajakirjanike küsimustele vastates.

Tema ülesandeks oleva ühtse järelevalveteenistuse loomise kohta ütles Pihl, et see peaks kindlasti linnaelanike elu mugavamaks tegema. «Ma arvan, et see on tähtis eelkõige linnaelanikele, et inimesed saaksid paremat teenust. Tulevikus muutub asi paremaks ka nende jaoks, kes on millegi vastu eksinud. Nad saavad lihtsamalt oma eksimusi heastada. Ei ole enam nii, et täna tuleb üks järelevalveametnik muinsuskaitsest, homme teine ametnik kaubanduse järelevalvest ja nii proovitakse ühe inimese peal kogu järelevalve võimsus ära,» rääkis abilinnapea.

Ta lisas, et järelevalveteenistuse loomisega tegelev töögrupp on juba moodustatud ja selle töötulemustest antakse kindlasti avalikkusele teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles