Lauri Laats: kinnisvara alal on Mustamäel palju ära teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laats.
Lauri Laats. Foto: Erakogu

Tallinna koalitsioonileppe järgi kuulub Mustamäe linnaosavanema koht sotsiaaldemokraatidele. Erakond valis selle ametikoha täitja kandidaadiks noore ettevõtja Lauri Laatsi.


Laats mainis, et 23. novembril on ta Mustamäe linnaosa halduskogu ees aru andmas ning kaks päeva hiljem peaks linnavalitsus tema kandidatuuri kinnitama. Enne seda ei olnud ta nõus oma nägemust linnaosa tulevasest juhtimisest avalikkuse ette tooma, kuigi oma plaanid pidavat tal olemas olema.

«Ärimeheks mind nimetada ei saa,» kinnitas Laats. «Ärimehed on need, kes ostavad, müüvad ja vahetavad. Ettevõtja olen aga küll.»

Laats on juba kaheksa aastat tegutsenud elamumajanduse alal. Praegu juhib ta kinnisvara hooldamise ja haldamisega tegelevat firmat Olemar OÜ. Kui temast saab linnaosavanem, peab ta firma juhtimise vähemalt ajutiselt kõrvale jätma.

Linnaosavanema kandidaadiks saamist põhjendas Laats sellega, et ju tema kasuks rääkis suhteliselt pikaajaline töö kinnisvara hooldava ja haldava firma juhina. Seega on tal piisavalt juhtimiskogemust.

«Loomulikult olin ma nõus, kui mulle kandideerimist pakuti,» ütles Laats. «Mustamäe piirkonnas oli mitu kandidaati, kõik kuulati ära ning valiti mind. See oli mulle meeldiv üllatus. Tõenäoliselt saigi kaalukeeleks minu juhtimise kogemus.»

Ta lisas, et Mustamäe linnaosa juhtimisel moodustab kinnisvara haldamine ja hooldamine märkimisväärse osa.

CV

Sündinud 22.04.1981 Tallinnas
Kõrgharidus, lõpetanud 2003. aastal Tallinna Tehnikaülikooli ehitusteaduskonna kinnisvara haldamise erialal.
Abilelus, kodus kasvab 9-kuune poeg.
Praegune töökoht: OÜ Olemar juhataja.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liige olnud üle 5 aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles