Tallinn jagab promokartulid hoolekandeasutustele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar korraldas küttepuude ja kartulite jagamisest teadaandmiseks Vabaduse väljakul võimsa meediaürituse.
Linnapea Edgar Savisaar korraldas küttepuude ja kartulite jagamisest teadaandmiseks Vabaduse väljakul võimsa meediaürituse. Foto: Toomas Huik

Järgmisel nädalal jagab linnavõim hoolekandeasutustele kuus tonni kartuleid.


Jagamisele läheb kuus tonni kartuleid, mille ostab Palmer Finants OÜ, kelle süü läbi läks sama suur kogus Vabaduse väljakul eksponeeritud demonstratsioonkartuleid hiljem ebaõigete hoiustamistingimuste tõttu mädanema.

Kartulid jagatakse linna hoolekandeasutustele, samuti Punase Risti Tallinna Seltsi ja Päästearmee supiköökidele, vahendas Raepress. Suurima koguse, 2550 kilo saab Tallinna Sotsiaaltöö Keskus, kes jagab seda sotsiaalmajutusüksustele ja varjupaikadele, 1500 kilo antakse Tallinna lastekodule ja 700 kilo Iru hooldekodule.

Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on kartuliabi tänavu sügisel tõhusaks toeks toimetulekuraskustes inimestele. «Sotsiaalmajutusüksuste ja varjupaikade elanikud saavad sellest ise toitu valmistada, supiköökides kasutavad kokad kartuli suppides ära. Järele ei jää midagi,» kinnitas Martinson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles