Kasiinoröövis kahtlustatav vahistati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grand Prix kasiino.
Grand Prix kasiino. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees.

Harju maakohus vahistas eile Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel mehe, keda politsei kahtlustab septembri lõpus toime pandud kasiinoröövis.

Kahtlustuse kohaselt röövis 33-aastane Oliver nägu varjates ja relvataolise esemega ähvardades 29. septembril Vilde teel asuvat kasiinot. Tema tekitatud varaline kahju jäi alla 10 000 krooni.

Prokuratuur taotles mehe vahistamist, kuna on alust arvata, et vabadusse jäädes võib ta jätkata kuritegude toimepanemist või karistuse hirmus kriminaalmenetlusest kõrvale hoidma. Kohus rahuldas selle taotluse.

«Tegemist on varem korduvalt kriminaalkorras karistatud isikuga ja viimasest talle mõistetud vangistusest ei ole palju aega möödunud,» märkis Põhja pingkonnaprokuratuuri prokuröri abi Günter Koovit.

Prokurör lisas, et enamasti on röövist saadud kriminaalne tulu väike võrreldes karistusega, mis on kuni 15 aastat vanglakaristust.

«Tänavu Tallinnas ja Harjumaal toime pandud kaheksast kasiinoröövist on juba kuue puhul politsei ja prokuratuur jõudnud kahtlustatavate tabamiseni. See tähendab päevade, enamasti kuude pikkust analüüsi ning informatsiooni kogumist, aga me jõuame nende kurjategijateni,» märkis Põhja prefektuuri kriminaalosakonna juht vanemkomissar Priit Pärkna.

Vanemkomissar lisas, et naiivne on loota, et näo varjamisega saab vahelejäämist vältida.

Kahtlustatav röövis 29. septembri öösel kell 2.40 Mustamäel Vilde teel asuvat Grand Prix kasiinot. Röövel kandis maski ning ähvardades kasiinotöötajaid relvataolise esemega, viis kaasa 8000 krooni.

Eelmisel aastal toimus Tallinnas kokku 16 kasiinoröövi. Tänavu on Tallinnas kasiinosid röövitud vähem kui kümme korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles