Saue linnavolikogu esimehena jätkab Valdis Toomast

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saue linna vapp.
Saue linna vapp. Foto: Saue linnavalitsus

Täna toimunud Saue Linnavolikogu uue koosseisu esimesel istungil valiti volikogu esimeheks Valdis Toomast.


Saue Linnavolikogu esimehe salajasel hääletamisel kogus Valdis Toomast 11 poolhäält, vastu hääli ei antud.

Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas kandideerinud Valdis Toomast kuulub Saue Linnavolikogu koosseisu alates 1999.aastast

Saue Linnavolikogu aseesimeesteks valiti salajasel hääletusel Madis Milling (Reformierakond) ja Urmas Viilma (IRL).

Neljanda päevakorrapunktina esitas Saue Linnavalitsus lahkumispalve, kuid jätkab tööd kuni uue linnavalitsuse ametissenimetamiseni.

Pärast kohalike omavalitsuste volikogude valimisi moodustasid Saue linnas koalitsiooni Reformierakond ja Isamaa ja Res Publica Liit ning sellega oli jõudude vahekord lepinguliselt fikseeritud.

Saue linna valimiskomisjonil ei õnnestunud varem valimistulemusi välja kuulutada ja volikogu kokku kutsuda, kuna valimistel osalenud ja volikogus viis kohta saanud valimisliit «Kindlad tegijad - uus tulevik» vaidlustas Saue linna valimistulemused alguses Harju maakonna valimiskomisjonis ja seejärel Vabariigi Valimiskomisjonis.

Järgmine volikogu istung toimub neljapäeval, 19.novembril, kus siis valitakse linnapea ning kinnitatakse linnavalitsuse uus koosseis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles